Maskiner

Sorter efter

Opdag TASSIMO-maskinerne: kaffemaskiner til overkommelige priser

Mød hele familien af TASSIMO-kaffemaskiner. Leder du efter en kaffemaskine, der kan servere flere typer varme drikke? En TASSIMO-maskine er det rigtige valg! Smart, kompakt og nem at bruge. Alle TASSIMO-maskinerne er skabt af Bosch, der er berømt for deres kvalitet og innovation. Intellibrew™-teknologien gør din kaffemaskine smart. Ved at aflæse stregkoden på T-DISC ved din TASSIMO-maskine præcis, hvordan den skal lave den perfekte drik. Klar med et tryk på en knap! Ikke mere besvær med at opmåle den rette mængde mælk eller indstille temperaturen.

Hvilken TASSIMO-maskine passer til dig?

TASSIMO tilbyder et bredt udvalg af maskiner til kaffe og varme drikke. Hvilken model skal du vælge? TASSIMO MY WAY, TASSIMO VIVY eller TASSIMO SUNY? TASSIMO MY WAY tilføjer et strejf af personlighed til din drik. Du kan oprette dine egne indstillinger. Leder du efter en kompakt kaffemaskine? Så er TASSIMO VIVY den rette for dig! TASSIMO SUNY er den nemmeste maskine. Alle dine TASSIMO-DISCS kan opbevares i denne maskine.

Hvordan bruger du din TASSIMO?

Alle TASSIMO-maskiner er nemme at bruge. Uanset om du vælger den innovative TASSIMO MY WAY, VIVY eller SUNY kan de alle brygge din foretrukne varme drik. Køb først dine TASSIMO-DISCS – de er kompatible med alle TASSIMO-maskiner. Har du allerede dine T DISCS? Så skal du blot indsætte en DISC efter eget valg i din maskine. Placer en kop eller et krus på kopholderen. Tryk på knappen, så er din drik klar inden for få sekunder.