Hvordan fungerer maskinen og T DISCS?

Til din Tassimo-maskine kan du kun bruge Tassimo T DISCS, der er specielt skabt til den. Mere specifikt kommer maskinen med en linse, der aflæser stregkoden på hver kapsel, så den kan dosere præcis den mængde vand, der er nødvendigt for at lave din yndlingsdrik. Aflæsningssystemet hedder IntelliBrew – det justerer automatisk disse forhold:
Tilberedningscyklus (før og under processen)
Mængden af vand
Gennemstrømningshastighed
Damprensning

Hvad betyder den røde, blinkende farve på bryggeren?

Indikatorlampen blinker rødt, når vandbeholderen skal genopfyldes eller når den ikke er placeret korrekt. Fyld altid beholderen med postevand.

Hvad betyder det, når den røde knap lyser?

Indikatorlampen lyser konstant rødt, når maskinen skal rengøres. Når maskinen er blevet renset, er driftstilstanden perfekt, hvilket sikrer, at maskinen kan tilberede drikke af bedste kvalitet. Udfør den komplette rengøringscyklus hver tredje måned, og aftør lejlighedsvis den linse, der aflæser stregkoden på T DISCS.

Hvad er den grå pille på vandbeholderen?

Den “grå pille” kaldes en flyder og har til opgave at informere Tassimo-maskinen om vandniveauet i beholderen. Når der ikke er nok vand i beholderen, tændes det røde lys, hvilket giver dig besked om, at det er nødvendigt at fylde den med vand.

Hvordan afkalker jeg min maskine?

Du kan se en video om, hvordan du afkalker din maskine, her:
https://www.youtube.com/watch?v=oTnvRtjBJ6U

Hvad hvis min maskine ikke fungerer optimalt?

Du kan finde brugsvejledningen til din maskine her eller kontakte vores kundeservice her, så hjælper vi dig.

Hvor kan jeg indsende min feedback vedrørende mine Tassimo-produkter?

Vores kolleger i kundeservice kan hjælpe dig med mere information, og du kan kontakte dem på telefonnummer 80 040 17 01 (standardpris) fra mandag til fredag (mellem kl. 9.00 og 18.00).