Registrer din maskine og modtag 2x150 kr rabat

Brewer Registration

Espresso Biscotti
  • Forberedelsestid: 45 min
  • Stk.: 40
  • Bagetid: 25 min
  • 1 T DISC TASSIMO Gevalia Espresso
  • 250 g mel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 1 æg
  • 150 g sukker
  • 1 tsk. fintrevet citronskal
  • 25 g mandelmel
  • 25 g hakkede mandler
  • 50 g hele mandler
  • 1 Forvarm ovnen til 180 °C (varmluft). Lav en TASSIMO Gevalia Espresso på din TASSIMO-maskine og lad den køle af.
  • 2 Mens du venter på, at din espresso køler af, kan du blande mel, bagepulver og salt godt sammen. Skil æggehvider fra æggeblommer. Pisk æggehviderne stive. Kom æggeblommer, sukker, revet citronskal og TASSIMO Gevalia Espresso i mel/salt/bagepulverblandingen. Brug en håndmixer til at blande ingredienserne til en mørdej.
  • 3 Bland de stive æggehvider i blandingen med håndmixeren. Kom mandlerne i lidt efter lidt. Form ruller med en tykkelse på omkring 3 cm på en let melet overflade. Hvis dejen klistrer, skal du komme mere mel i. Placér rullerne på et stykke bagepapir på en bageplade. Bages i omkring 20 minutter i den forvarmede ovn.
  • 4 Tag rullerne ud af ovnen og skær dem i skiver med en tykkelse på omkring 1-2 cm med en skarp kniv direkte på bagepladen. Pas på, at du ikke brænder dig! Sørg for, at der er luft imellem hver kage, som bages i yderligere 5 minutter. Lad mandel-biscottistykkerne køle af og prøv dem sammen med en kop af din TASSIMO Gevalia yndlingskaffe. Du kan også prøve at komme kanel eller kardemomme i denne opskrift for at variere smagen lidt.

Produkter anvendt i denne opskrift: