Registrer din maskine og modtag 2x150 kr rabat

Brewer Registration

Cappuccino vafler
  • Forberedelsestid: 25 min
  • Stk.: 6
  • Bagetid: 2 min
  • 1 TASSIMO Gevalia Cappuccino (1 T DISC Gevalia Espresso og 1 T DISC Gevalia skummende creamer med mælk)
  • 50 g smør
  • 2 æg
  • 150 g mel
  • 50 g sukker
  • 1 knivspids salt
  • Fedt til vaffeljernet
  • 1 Lav TASSIMO Gevalia-cappuccinoen på din TASSIMO-maskine. Put smørret i en røreskål og hæld kaffen i, så smørret smelter. Skil æggehviden fra æggeblommerne. Pisk æggeblommer, mel, sukker og salt sammen med cappuccinoen, indtil konsistensen bliver tyk og jævn. Pisk æggehviderne stive og rør dem i blandingen med et håndpiskeris.
  • 2 Smør og opvarm vaffeljernet. For hver vaffel skal der lægges en lille klat dej i midten af vaffeljernet. Vaflen bages i ca. 2 minutter, indtil den er gylden. Drys flormelis på vaflerne, og spis dem, mens de stadig er varme. Du kan gøre kolde vafler sprøde igen ved at genopvarme dem på grillen eller i ovnen.

Produkter anvendt i denne opskrift: