Registrer din maskine og modtag 2x150 kr rabat

Brewer Registration

Cappuccino småkager
  • Stk.: 1
  • Forberedelsestid: 5 min
  • 1 TASSIMO Gevalia Cappuccino (1 T DISC Gevalia Espresso og 1 T DISC Gevalia skummende creamer med mælk)
  • 100 g margarine
  • 100 g rørsukker
  • 1 knivspids salt
  • 1 æg
  • 250 g mel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 100 g nødder (f.eks. valnødder, macadamianødder eller mandler)
  • 1 Forvarm ovnen til 175 °C (alm.). Lav en TASSIMO Gevalia Cappuccino som normalt med din TASSIMO-maskine. Bland margarine, sukker, 1 knivspids salt og den varme cappuccino med håndmikseren, indtil dejen er jævn, og pisk så ægget i.
  • 2 Bland mel og bagepulver godt, og bland det i resten af dejen. Hak nødderne groft og bland dem i dejen.
  • 3 Placér dejen med spiseskeer på to bageplader beklædt med bagepapir. Husk at efterlade lidt mellemrum imellem småkagerne. Bages i ovnen i 15-20 minutter, hvorefter de afkøles på bagepladen. Småkagerne kan tages ud af ovnen, mens de endnu er lidt bløde. De bliver faste, når de er kølet af, men de forbliver bløde og sprøde.

Producten gebruikt in dit recept: